Rama fton pushuesit/ Sot nata e tretë plot tinguj në kalanë magjepsëse të ROZAFËS

ZaFest tashme kthyer ne tradite FESTIVALI organizuar ne kalanë Rozafa ka marre vëmendjen edhe te Kryeministrit. Rama shkruan:

Sot nata e tretë plot tinguj në Kalanë magjepsëse të ROZAFËS, një festival i nisur nga hiçi pak vite më parë e i organizuar bukur, falë një djali energjik e plot ide, Vlashent Sata dhe mbështetjes së Ministrisë së Kulturës, po edhe falë këmbënguljes së deputetes Edona Bilali, shembull për t’u ndjekur nga të gjithë për angazhimin e pandërprerë në komunitet🫶

Zâ Fest🎼🎶🎶🎶