“Qeveria e SHBA qëndron në krah të popullit shqiptar”/ Kim në seminarin e OBSE: Do të luftojmë së bashku krimin e organizuar dhe korrupsionin

Ambasadorja e SHBA-së, Yuri Kim ka ofruar sërish mbështetjen në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit në Shqipëri.

Në seminarin e OSBE-së mbi Adresimin e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit nëpërmjet Ripërdorimit të Pasurive Kriminale të Konfiskuara, Kim u shpreh se do të vazhdojnë punën përballur me këtë kërcënim kriminal së bashku dhe për të siguruar qeverisjen e mirë dhe sundimin e shëndetshëm të ligjit që vendi meriton.

“Qeveria e SHBA qëndron në krah të popullit shqiptar në luftën tuaj kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Ne do të vazhdojmë të punojmë drejtpërdrejtë me ju, me qeverinë dhe shoqërinë tuaj civile, dhe nëpërmjet partnerëve të çmuar si OSBE, për t’u përballur me këtë kërcënim kriminal së bashku dhe për të siguruar qeverisjen e mirë dhe sundimin e shëndetshëm të ligjit që vendi meriton.” – u shpreh Ambasadorja Yuri Kim.