PS merr vendimin për kreun e ILD, Artur Metani u votua unanimisht

Në mbledhjen e Grupit Parlamentar Partia Socialiste ka marrë vendimin për të votuar unanimisht Artur Metanin si kreun e ri të Inspektoratit të Lartë të Drejtësisë

Metani është renditur i pari në listën e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi dhe nëse nuk votohej sot nga PS ai do të merrte detyrën automatikisht. /apel.media