Princi Leka dhe Elia bëhen prindër për herë të parë, ja emri i veçantë i bebit

Princ Leka dhe bashkëshortja e tij Elia Zaharia janë bërë për herë të parë prindër të një vajze.

Çifti mbretëror ka vendosur që vajzës së tyre t’i lënë emrin si gjyshja e Lekës, Geraldina.

Mësohet se Elia e ka sjellë në jetë vajzën ditën e sotme në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”, dhe gëzojnë shëndet të plotë si Elia edhe vajza.