Princi Harry nuk është djali i Charles? Lajmi “bombë” për oborrin Mbretëror, ja çfarë zbuloi studimi biometrik

Për më shumë se tridhjetë vjet, thashethemet janë ndjekur për të kaluarën e Princit Harry , djali i dytë i Lady Diana dhe Charles . Ndryshe nga William në të gjitha aspektet, si për temperamentin dhe për tiparet somatike, Harry ka qenë gjithmonë “i vrenjtur” nga familja mbretërore dhe nga kurora angleze për këto arsye. Që gjithmonë, shumë ekspertë dhe njohës të gjykatës së gjykimit janë përpjekur të hetojnë dhe t’u japin një shpjegim të gjitha thashethemeve që kanë ndjekur njëri-tjetrin për atësinë e princit. Harry, në fakt, mund të mos jetë djali i Charles, por ai mund të jetë djali i një prej të dashuruarve nga Zonja D. Kjo thashetheme mbeti në harresë deri më sot, më në fund mund të ketë gjetur një kokërr të së vërtetës.

Në një artikull të botuar në Nuovo , në stendat e lajmeve nga 24 qershori, e përjavshmja hap një parantezë mbi këtë temë të nxehtë. Për të folur është Ezio Denti i cili me profesion është një hetues privat dhe kriminolog. Studiuesi do të kishte kryer një hetim shumë të veçantë dhe, mbi të gjitha, shumë të besueshëm që mund të heqë mbulesën mbi të kaluarën e Princit Harry. Ky është një studim biometrik që hetuesi kreu në fytyrat e Princit Charles dhe James Hewitt , një prej adhuruesve historikë të Zonjës Diana, me të cilën thashethemet kishin lidhur atësinë e Harrit.

“Analiza bazohet në algoritme të sakta dhe identifikon një korrespondencë të jashtëzakonshme midis fytyrës së Dukës së Sussex dhe asaj të ish oficerit të kalorësisë – zbulon Ezio Denti -, ndërsa nuk do të kishte ngjashmëri midis Harry dhe Carlo – shton ai -. Kjo lloji i ekzaminimit ka një besueshmëri të lartë dhe mund të ketë vlerë ligjore. Softueri, në fakt, analizon 80 pika nyje në fytyra dhe i krahason ato. Më saktë, ekziston vetëm testi i ADN-së “. Nëse është kështu, nëse testi do të ishte i besueshëm, zbulimi mund të ndryshonte vërtet rregullimet brenda familjes mbretërore Britanike njëherë e përgjithmonë .

Fakti është që Ezio Denti është i sigurt për besueshmërinë e studimit të tij. Ajo që u raportua në Gazetën e Re sjell një seri të tërë thashethemesh që, për disa kohë, qëndrojnë pezull rreth jetës së Harrit. Thashethemet për atësinë e Harry kanë qenë tema të nxehta në korridoret e pallatit që kur martesa midis Charles dhe Lady D ishte e pakënaqur me praninë e Camilla. Djali i Elizabeth madje u mbiquajt “princi i errësirës” sepse ai u largua nga Kensington Palace natën për të vizituar të dashurin e tij. Kur Diana e mori vesh, ajo u hakmor me një marrëdhënie të gjatë klandestine me James Hewitt./ilGiornale.it