Presidenti Meta miraton qeverinë ‘Rama 3’

Presidenti Ilir Meta ka miratuar qeverinë ‘Rama 3’.

Meta ka firmosur dekretet për ministrat e rinj dhe ia ka dërguar Kuvendit për procedurat e tjera.

Tashmë pritet që ministrat të betohen dhe të nisin punën zyrtarisht.

Në përditësim…