Premiera mbretërore e “No time to die”, filmi i 25-të James Bond në Royal Albert Hall

“E bëmë këtë film për kinemanë e duam që njerëzit ta shijojnë”, tha producentja Barbara Broccoli përpara të ftuarve nga familja mbretërore, aktorëve të listës Oscar, shkrimtarëve, këngëtarëve, kampionëve olimpikë dhe të ftuarve nga shërbimi shëndetësor e forcat e armatosura, si formë falënderimi mbi kontributin në kohën e krizës pandemike.

Marka britanike, së cilës i shkon kaq shumë krekosja, krenaria dhe vaniteti.