Prekëse- Gruaja e sëmurë me kancer dhuron 50 euro

Një grua e paidentifikuar nga Kosova,pavarësisht faktit se ishte duke vuajtuar dramën e saj duke luftuar kancerin, zgjodhi që të dhurojë edhe 50 euro për personat në nevojë.

Kjo grua i bashkohet edhe një pjese të madhe të popullit Kosovar që po  na ndihmon qoftw me ushqime, ndihma, apo dhe duke hapur dyert e shtëpive.