Portreti i rolit të parë dhe i atij të fundit! Le të shohim pak transformimin e yjeve të Hollivudit përgjatë viteve

Kur shikojmë filma ose shfaqje televizive, zakonisht nuk i kushtojmë vëmendje se si ndryshojnë paraqitjet e aktorëve të ndryshëm me kalimin e viteve. Por koha lë gjurmët e saj tek të gjithë ne dhe ndonjëherë mund të na shndërrojë nga një rosak i shëmtuara në mjellmë, ose thjesht na lë disa rrudha në fytyrat tona.

Më poshtë do të shohim disa nga aktorët më të njohur se si dukeshin në rolet e tyre të parë dhe të fundit.

Harrison Ford: Dead Heat on a Merry-Go-Round (1966) — The Call of the Wild (2020)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Angelina Jolie: Lookin’ to Get Out (1982) — Those Who Wish Me Dead (2021)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Nicolas Cage: The Best of Times (1981) — Pig (2021)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Nicole Kidman: Bush Christmas (1983) — Nine Perfect Strangers(2021)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Matthew McConaughey: Unsolved Mystery (1992) — The Gentlemen (2019)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Julia Roberts: Crime Story (1987) — Homecoming (2018)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Johnny Depp: A Nightmare on Elm Street (1984) — Minamata (2020)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Meryl Streep: The Deadliest Season (1977) — Let Them All Talk (2020)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Ryan Reynolds: Fifteen (1991) — Free Guy (2021)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Jennifer Aniston: Molloy (1990) — The Morning Show (2019)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Julianne Moore: The Edge of Night (1984) — Lisey’s Story (2021)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

Tom Cruise: Endless Love (1981) — Top Gun: Maverick (2021)

How 15 of Our Favorite TV Stars Looked in Their First and Latest Roles

/Revistawho