Policia rrugore bën kërdinë në Tiranë-959 gjoba brenda një jave

Policia rrugore e Tiranës u është drejtuar qytetarëve me një mesazh. Ajo u ka kërkuar këtyre të fundit që të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor pasi veteëm në këtë javë janë penalizuar 959 shoferë.

Gjatë javës, policia e kryeqytetit ka  vëzhguar dhe  ka ndjekur me prioritet shkeljet,  të  cilat janë edhe  burim për aksidentet rrugore.

Kjo është bërë e mundur  nga angazhimi i  patrullave  civile dhe të uniformuara, për monitorimin e shkelësve të semaforëve, pikasjen e mjeteve që qarkullojnë mbi normat e lejuara të shpejtësisë, verifikimin e drejtueseve që drejtojnë mjetet pas përdorimit të pijeve alkoolike, përdorimin e aparateve celulare gjatë drejtimit të mjeteve etj.apel.media