Policia ndërmerr plan masash: Të regjistrohen armët e gjahut që nga ’93

Policia ka ndërmarrë një plan masash për regjistrimin e të gjitha armëve të gjahut.

Përmes një dokumenti, kërkohet identifikimi i të gjithë shtetasve që janë pajisur me këto armë që nga viti 1993.

Një gjë e tillë kërkohet pasi shumë prej këtyre personave kanë ndryshuar vendbanime dhe janë larguar jashtë vendit.

Sipas policisë, armët e gjahut duhet të regjistrohen në regjistrin elektronic SIMA.