Po protestonin para Kuvendit, Rama takon fermerët e Lushnjës, i merr brenda në Kuvend

Kryeministri Edi Rama është hasur me protestën e fermerëve të Lushnjës para Kuvendit mëngjesin e sotëm, të cilët kundërshtojnë votimin e paketës së re fiskale. Kreu i qeverisë ka vendosur që të marrë një pjesë të tyre brenda në Kuvend dhe të zhvilloi një takim.

‘Kush është përfaqësuesi i juaj se nuk flas dot me të gjithë, hajdeni zgjidheni vetë. Edhe ai që ngriti 2 gishtat lart, hajde.’- tha Rama.

Në përditësim…