‘Po josh burrin tim duke varur të brendshmet në tel’, 42-vjeçarja i kërkon policëve të arrestojnë fqinjën

Një grua nga Meksika ia ka kërkuar policisë që të arrestojnë fqinjën sepse i var të brendshmet në kopsht për të joshur burrin e saj. Ajo quhet Yuvitza E, 42 vjeç dhe kur policia i shkoi në shtëpi, ajo i tha se donte të bënte një akuzë zyrtare kundër fqinjës së saj të re.

Yuvitza akuzoi fqinjin e “të paturpshme” për thyerje morali. 42-vjeçarja shpjegoi se e ka parë disa herë burrin e vet duke vështruar nga të brendshmet e fqinjës. Ajo tha se nuk ishte rastësi që 23-vjeçarja lau tanga e saj të shtunën, kur burri i saj e kishte pushim nga puna.

Ajo u shpjegoi oficerëve se i kishte kërkuar vazhdimisht fqinjit të saj që të ndalonte së joshuri burrin e saj, por ajo vazhdonte ta bënte, sipas The Sun.

Sipas raporteve lokale, policia ka informuar Yuvitza se e reja nuk po kryente asnjë krim duke tharë rrobat e saj. Policët gjithashtu e këshilluan atë të diskutonte këtë çështje me fqinjin dhe burrin e saj për të shmangur grindjet në të ardhmen.