Plotësohet këshilli politik me anëtarë të rinj

Këshilli Politik u plotësua me anëtarë të rinj për hartimin e Reformës Zgjedhore.

Muharrem Caka i LSI, Shkelqim Sulo i PDIU dhe Arjan Madhi i PR kurse jo zyrtarisht Ivi Kaso i PD.

Një nga kërkesat që kishte opozita për Këshillin Politik ishte që të përbëhej nga 10 anëtarë – ekspertë të cilët do të merren me hartimin e Reformës Zgjedhore, nga të cilët 5 nga opozita dhe 5 nga mazhoranca dhe opozita parlamentare./apel.media