Platforma e tregtimit të kriptomonedhave Binance po largohet nga Rusia

Platforma e tregtimit të kriptomonedhave Binance ka bërë të ditur se po largohet plotësisht nga Rusia, duke ia shitur biznesin e saj në vend platformës CommEX.

Binance njoftoi se për të siguruar një proces të qetë për përdoruesit ekzistues rusë, procesi i daljes në skenë do të zgjasë deri në një vit.

“Derisa shohim drejt të ardhmes, ne e kuptojmë se operimi në Rusi nuk është në përputhje me strategjinë e pajtueshme të platformës Binance”, tha Noah Perlman, shef i përputhshmërisë së kompanisë Binance.

Kompania njoftoi se gjatë disa muajve të ardhshëm Binance do të mbyllë të gjitha shërbimet e shkëmbimit dhe linjat e biznesit në Rusi.

Binance theksoi se detajet financiare të marrëveshjes nuk do të zbulohen.