Plane për të zgjeruar familjen me “fëmijën e tretë”/ Rrëfehet Alketa Vejsiu dhe surprizon me përgjigjen

Alketa Vejsiu është një ndër moderatoret më të dashura për publikun shqiptar.

Së fundmi, ajo ka realizuar një “Ask me a question” në Instagram, ku dikush e pyet prezantuesen nëse do të dëshironte të kishte një tjetër fëmijë.

Ajo ka shkruar se binjakë do i shkonin shumë në këtë stad të jetës.

“Po dy binjakë më shkojnë më shumë tani. Nuk mungon as eksperienca për ti rritur në mënyrë praktike dhe sportive”,– u shpreh Alketa.