PD përzgjedh drejtuesin politik për qarkun e Beratit, ja kujt i besohet pozicioni

Partia Demokratike ka zgjedhur si drejtues politik në qarkun e Beratit Tomorr Alizotin.

Kanë mbetur vetëm tre qarqe për t’u zyrtarizuar, Gjirokastra, Kukësi dhe Tirana. Ky i fundit pritet që të lihet për në fund, ndërsa thuhet se do 6 figura të PD-së do të punojnë për fushatën zgjedhore të 25 prillit. Ndërkohë që vijojnë negociatat me opozitën e bashkuar për koalicionet me listat.