PD kërkon SPAKUT të nisë hetimet për rastin Lefter Alla

Ka reaguar Partia Demokratike nepermjet Sekretarit të Pergjithshem, Gazmend Bardhi per Kryetarin e Bashkise se Bulqizes ku pretendohet se eshte perdorues i lendeve narkotike. PD i drejtohet SPAK-ut.

Statusi :

SPAK ka një mundësi reale të zbulojë dhe vendosë përpara përgjegjësisë një grup të stukturuar kriminal që merret me shpërndarjen dhe trafikimin e kokainës në zonën e Bulqizës. Edi Rama i Bulqizës duhet të ndiqet penalisht për moskallëzim krimi ndaj atyre që i kanë siguruar kokainën. SPAK duhet të veprojë pa asnjë vonesë!

SPAK ka një mundësi reale të zbulojë dhe vendosë përpara përgjegjësisë një grup të stukturuar kriminal që merret me shpërndarjen dhe trafikimin e kokainës në zonën e Bulqizës. Edi Rama i Bulqizës duhet të ndiqet penalisht për moskallëzim krimi ndaj atyre që i kanë siguruar kokainën. SPAK duhet të veprojë pa asnjë vonesë!#KushEshteiRadhes #RamaIk #MjaftMeMashtrime #KrimiRama #LigjiAntiRama #RamaDeshtoi

Gepostet von Gazment Bardhi am Mittwoch, 22. Januar 2020