Pavarësia sipas ekspertit të ekonomisë Azmi Stringa. Sigurisht, jo vetëm ekonomi

Pavarësia!

Në 30 vjet ka ndodhur shumë. Brezi im u lind e u rit duke e idealizuar Kosovën dhe shqiptarët andej kufirit si diccka të pa prekshme, të ndarë.

Sot shqiptaret e dy shteteve lëvizin, jetojnë, punojnë, martohen, krijojnë familje, lindin, krijojnë jetë.

Sot shqiptarët duhen e dashurohen, pa kufinj.

Ky është testi i kohës. Dhe më e bukura mundësi.