Pas Kosovës – Maqedonia e Veriut dhuron 100 mijë euro

Pas qeverisë së Kosovës edhe qeveria Maqedonase   ka ofruar ndihmë monetare për Shqipërinë. Konkretisht,  Maqedonia e  Veriut ka ofruar shumën e 6  milionë denarëve ose e thënë ndryshe 100 mijë euro. ...

Pas qeverisë së Kosovës edhe qeveria Maqedonase   ka ofruar ndihmë monetare për Shqipërinë. Konkretisht,  Maqedonia e  Veriut ka ofruar shumën e 6  milionë denarëve ose e thënë ndryshe 100 mijë euro.

Ky vendim është marrë në mbledhjen e sotme të qeverisë.

Mësohet gjithashtu se  gjithashtu do të dërgohen dhe 30 persona për të marrë pjesë në operacionet e shpëtimit./old.apel.media