Pas bregdetit në Lezhë, çfarë po ndodh në Karpen/ Gazetarja apelon: Bregdeti mbushur me gaforre të ngordhura

Gazetarja Nertila Spiri teksa publikon fotot e gaforreve te ngordhura përgjatë bregdetit te Karpenit ne Kavajë, apelon:

“Me ndihmon njeri qe ka njohuri nga kjo fushe. Dhjetera gafore te ngordhura ne bregdetin e Karpenit. Perse mund te kete ndodhur?”:- shkruan Spiri.

Në fakt fenomeni vihet re rrallë ne keto ane qe mendohet se mund te ketë te beje me zbaticat dhe ciklin henor, nisur dhe nga ciklonet e ndodhura keto dite ne vende te ndryshme te BE./ Përgatiti Apel.Media