Panik në plazhin e Tales, shpëtohet një 18-vjeçar i cili po mbytej

Një 18-vjeçar rrezikoi të mbytej në plazhin e Talës në Lezhë. Mësohet se ambulanca ka mbërritur menjëherë në vendin e ngjarjes dhe se fatmirësisht i riu ka shpëtuar.
Panik në plazhin e Tales, shpëtohet një 18-vjeçar i cili po mbytej
Foto: Panik në plazhin e Tales, shpëtohet një 18-vjeçar i cili po mbytej

Një 18-vjeçar rrezikoi të mbytej në plazhin e Talës në Lezhë.

Mësohet se ambulanca ka mbërritur menjëherë në vendin e ngjarjes dhe se fatmirësisht i riu ka shpëtuar.