OSSH, në Burrel duke punuar për riparimin e defekteve në linjat e tensionit të mesëm dhe të ulët në zonën e Bulqizës, Burrelit dhe Mirditës

Burrel

Grupet e OSSH, Burrel duke punuar për riparimin e defekteve në linjat e tensionit të mesëm dhe të ulët në zonën e Bulqizës, Burrelit dhe Mirditës, që u dëmtuan nga stuhia e erës fhe reshjet intensive të shiut.

Aktualisht të gjitha linjat janë nē punë dhe vijon furnizimi normal me energji elektrike.