OSHEE njofton stakime të energjisë elektrike nesër në Tiranë/ Ja cilat zona

Ditën e nesërme në kryqytet do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona.

Sikurse lajmëron ODHEE, ndërprerja e energjisë do të bëhet pasi po investohet për mirëmbajtjen e kabinave.

Mësohet se stakimi do të bëhet gjatë intervalit kohor 09:00-15:00, ku do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë: Rruga “Myslym Keta”, dhe një pjesë e pallateve tek urra e Gjiroses dhe tek rruga “Zef Jubani”.

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 9 tetor

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 9 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Rruga “Myslym Keta”, dhe një pjesë e pallateve tek urra e Gjiroses

09:00-16:00

Pjesërisht rruga “Zef Jubani”