OSHEE njofton, ja zonat që nuk do të kenë energji elektrike ditën e nesërme

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike  njofton se gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona në Tiranë.

Sipas OSHEE ndërprerje bëhen në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, dhe energjia elektrike do të mungojë  në Zallher, Bovillë, Kodër e Kuqe në Babrru, Pinet,  Shesh, Ndroq Qendër, Lagjia Sauqet, Antenat Private në fshatin Derje.

Stakimi i energjisë do të bëhet në intervalin kohor 09:30-15:00.