OSHEE njofton abonentët në qytetin e Elbasanit/ Nesër dhe pasnesër ndërpritet energjia elektrike në disa zona

Oshee njofton abonentët në qytetin e Elbasanit se nesër dhe pasnesër në disa zona do ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa orare.

Njoftimi

Njoftim për abonentët #Elbasan
Stakim, 13-14 shtator

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 13-14 shtator gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan:

Zona Kombinatit Metalurgjik,(Dolomit Gelqeror , Furnalta, Enira Metal) Kurum, Gelqere, Xhamat