OSHEE njofton abonentët e Tiranës për stakim të energjisë elektrike

Njoftim i OST për abonentët #Tiranë

Stakim, 13-17 shtator

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 110kV Farkë– Ibë, në datat 13-17 shtator gjatë intervalit kohor 05:00-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Bërzhitë, Mullet, Baldushk, Ibë

Njoftim i OST për abonentët #Tiranë

Stakim, 14 shtator

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont të planifikuar në zbarrat 110kV në NST Farkë dhe në Traktin 110kV të Linjë 110kV Farkë- Traktora, në datën 14 shtator gjatë intervalit kohor 00:00-06:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Komuna Farkë, Pallate pranë kopshtit Botanik, TEG, Vilat, Ibë, Sauk, Lundér, Vishnje