Olta ia thotë në sy Kiarës: Luizi nuk është për ty, nuk jeni çift afatgjatë

Edhe sonte, ndoshta për herë të fundit ka ndodhur përplasje në ekran mes ish-banorëve të BBV. Ky post BBV ka nisur me historinë e dashurisë së Luizit dhe Kiarës të cilën Olta prej kohësh e ka shpallur...
Olta ia thotë në sy Kiarës: Luizi nuk është për ty, nuk jeni çift afatgjatë
Foto: Olta ia thotë në sy Kiarës: Luizi nuk është për ty, nuk jeni çift afatgjatë

Edhe sonte, ndoshta për herë të fundit ka ndodhur përplasje në ekran mes ish-banorëve të BBV. Ky post BBV ka nisur me historinë e dashurisë së Luizit dhe Kiarës të cilën Olta prej kohësh e ka shpallur afatshkurtër dhe këtë mendim e tha dhe sonte.

“Vazhdoj të mendoj që Luizi nuk është për Kiarën. Je çun pa lifestyle. Ju uroj jetë të lumtur realisht. Nuk ju shikoj afatjatë si çift. Dashurinë nuk e bëjnë as letrat as unazat”, shprehet Olta.