Nuk i pëlqeu pagesa, një tjetër bashkëprezantuese largohet nga “Sanremo”?

Antonella Clerici, Sabrina Salerno, Giorgina Rodriguez e Alketa Vjesiu, janë disa prej figurave të njohura që do të prezantojnë “Sanremo 2020”.

Teksa secila prej tyre, por edhe pjesa tjetër e stafit po përgatiten për të organizuar një festival madhështor, mediat italiane shkruajnë se partnerja e Cristiano Ronaldo-s nuk është e kënaqur nga pagesa.

Giorgina Rodriguez është shprehur se nuk i mjaftojnë 20-25 mijë euro që do i paguajë “Sanremo”, prandaj dëshiron një pagë më të lartë.

Modelja ka kërkuar nga drejtuesit 140-të mijë euro, shifër kjo shumë më e lartë nga sa i është përcaktuar.

Drejtuesit janë shprehur se kjo është një shifër marramendëse dhe nuk mund të bien dakord, pasi ajo nuk mund të paguhet më tepër se vajzat e tjera të përzgjedhura.

Ende nuk është marrë një vendim!

Georgina është parashikuar që të prezantojë në natën e tretë të festivalit së bashku me Alketa Vejsiun.