North West, 6 vjeçe, ka më shumë stil se gjithë Kardashian-ët dhe fëmijët e tjerë bashkë

North West, vajza e parë e Kim Kardashian dhe Kanye West është kthyer në një ikonë mode. Në 2014-n, kur ajo ishte vetëm 16-muajshe, thuhej se kishte një stilist të vetin. Kur ishte 5 vjeçe, hijeshoi kopertinën e saj të parë dhe për më tepër, ka ecur edhe në pasarelë. North u jep këshilla mode shoqeve dhe e bën falas.

Ne

po u tregojmë disa nga daljet e saj dhe stilin e veçantë në seciln veshje.