Njoftimi OSHEE-Këto janë zonat e Tiranës që do të kenë shkëputje energjie nesër

OSHEE ka bërë një njoftim përmes të cilit ka njoftuar banorët për shkëputjet e energjisë elektrike që do të  ndodhë më 14 dhe 16 dhjetor.

Mësohet se këto ndërprerje të energjisë do të ndodhin pasi do të rikonstruktohen kabinat.

Zonat që do të preken nga ndërprerja e energjisë do të jenë pjesërisht zona e Rrugës Ismail Qemali, Valiasi dhe Bathorja.

Njoftimi i OSSHE.

Pershendetje, Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 14 dhe 16 Dhjetor

Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datën 14 dhjetor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

14 dhjetor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Ismail Qemali”, “Vaso Pasha”

09:00-13:30

zona Valias pjeserisht.

16 dhjetor

09:00-13:30

Bathore pjesërisht./apel.media