Njerëzit betohen që këto foto janë fake, por e vërteta është krejt ndryshe

Sigurisht që në ditët e sotme, shumë aparatura dhe teknologjia mund të përdoren për të krijuar pamje  për të cilat shumë prej nesh mund të mendojnë se janë të sajuara.

Por para se njeriut t’i shkonte në mendje që të manipulonte imazhe për të dhënë disa pamje spektakolare, natyrës i shkoi në mendje që t’i krijonte ato.

Për fotot që do të shihni më poshtë, ka njerëz që betohen se janë të përpunuara, por në fakt është krejt e kundërta, këto imazhe janë krejtësisht origjinale./apel.media