Një zjarr i madh në Kodër Krastë në Elbasan përfshin kurorën e gjelbër

ilustrim

Një zjarr masiv ka përfshirë kurorën e gjelbër në Kodër Krastë në Elbasan. Mësohet se flakët kanë marrë para një sipërfaqe të madhe me pemë e shkurre.

Në vendngjarje ndodhen forcat zjarrfikëse si dhe policia. Paraprakisht dyshohet se zjarri ka qenë i qëllimshëm. Zjarrfikësit vazhdojnë luftën me flakët në terren.