Një trup i dekompozuar gjendet në Kurbin

Këtë pasdite, një trup i pajetë është gjendur në Kurbin, në brigjet e Adriatikut. Trupi është gjetur në grykëderdhjen e Ishmit, por identiteti i personit nuk dihet akoma.

Forcat policore kanë shkuar menjëherë në vendngjarje. Mësohet se personi ka qenë mashkull dhe në trupin e tuj nuk ka patur shenja dhune.