Një risi e re nga Victoria Beckham

Victoria Beckham ka prezantuar  një risi të re dhe tepër tërheqëse për të gjithë ndjekësit e saj në instagram. E veçanta e këtij trendi është se veshjet e publikuara si dizajnin kryesor kanë kuajt . V...
Një risi e re nga Victoria Beckham
Foto: Një risi e re nga Victoria Beckham

Victoria Beckham ka prezantuar  një risi të re dhe tepër tërheqëse për të gjithë ndjekësit e saj në instagram.

E veçanta e këtij trendi është se veshjet e publikuara si dizajnin kryesor kanë kuajt .

Ajo është shprehur se sezoni është i ndikuar nga bota e kuajve të shtypura në këmisha djaloshare dhe funde të lëmuara, të veshura me çizme të ndritshme me thurje./ Ael.al