Nikolla shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të Lili Cingut: Princesha e valleve shqiptare

Nikolla shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të Lili Cingut: Princesha e valleve shqiptare

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla ka shprehur ngushëllimet për ndarjen nga jeta të valltares Lili Cingu.

"Lamtumirë, Lili Cingu, princesha e valleve shqiptare! Vallet e Jugut, Çamërisë, Korçës, Kolonjës, Shqipërisë së Mesme, vallet epike të Veriut, vallet e Dropullit dhe krahinave të tjera të Shqipërisë i bëre më të lehta dhe u dhe plot bukuri e hijeshi me kërcimin tënd!"-shprehet Nikolla.