Ngjyrat e tokës e justifikojnë minifundin edhe në dimër/ Guxoni…

Edhe pse duket sikur janë adapte vetëm për vjeshtë, edhe dimri në ditët e tij më të ngrohta mund të shëmbëllehet në këto veshje elegante dhe plot stil për vajzat mbi të 20-tat. Fundet mbi gju’, nuk do ishin aspak të ekzagjeruara edhe në ditët e dimrit, vetëm nëse do të zgjidhnit të elaboronit ngjyrat e tokës më së shumti kafen dhe tonalitetet e saj. Ngjyrat e tokës shëmbëllejnë me diellin, kryesisht në ato vende dhe qytete ku dielli mungon. Guxoni edhe për shkurtësinë e fundeve plot pasion./apel.media