Ngjarje e rrallë/ Shqiptarët fshehin drogën, derri i egër shkon dhe e “thith”

Një ngjarje jo e zakonshme ka ndodhur në një zonë pyjore të Italisë, ku disa shqiptarë kishin fshehur kokainë por një derr i egër e hëngri atë të paketuar.

Lënda narkotike përllogaritej me vlerë 20 mijë euro.

Policia e cila ishte duke i ndjekur tre shqiptarët teksa po ankoheshin të tërbuar se kishin humbur lëndën narkotike, pasi paketimi që kishin përdorur nuk kishte mjaftuar për ta mbrojtur atë nga derri.

Sipas autoriteteve italiane, katër ata kishin një rrjet shpërndarje droge në Areco dhe Siena. Trafikantët përdornin emra të koduar për drogën, duke e quajtur “aperitiv”, “proseço”, “verë” dhe “kafe”./apel.media