Nevojë urgjente për të shmangur plastikën në natyrë

Ka nevojë ulëritëse që në planet natyra dhe mjedisi të vihen prioritet mbi prioritetet. Ka nevojë të përmirërohet situata e prodhimit të materialeve biodegraduese ose të tretshme, për të shmangur vrasjen e ekosistemit në planet. Epoka e materialeve plastike në natyrë duhe të marrë fund. Natyra nuk ka nevojë për njeriun por njeriu nuk bën dot pa të./apel.media

Rruga për tek natyra jeshile, fillon tani!