Nën akuzë për ngacmimin seksual të minorenes, lihet në burg 59-vjeçari në Korçë

Është lënë në burg 59-vjeçari që ngacmoi seksualisht 12-vjeçaren në Pojan.

Anesti Sala nuk ka pranuar në sallën e gjyqit që ka ngacmuar seksualisht të miturën, duke u shprehur para trupin gjykues që nuk e njeh këtë familje. Ai ka deklaruar se është ndeshur me to në një moment të vetëm kur kanë pasur një debat që sipas tij edhe ky debat është zhvilluar në gjendje të dehur. Sipas tij, konflikti ka qenë me gjyshen e vajzës.

Familjarët e 12-vjeçares kanë pohuar faktin që është konfliktuar me 59-vjeçarin por për arsye të ngacmimit të vazhdueshëm dhe përndjekjes së minorenes.