NDIHMA:Kërkohen batanije, llampa gazi dhe karrige portative.

Tragjedia që goditi vendin tonë në këto momente kërkon mobilizimin si dhe reagimin e menjëhershëm të çdokujt që mundet të ndihmojë. Aktivistët e shpërndarë në terren kanë folur në lidhje me objektet p...

Tragjedia që goditi vendin tonë në këto momente kërkon mobilizimin si dhe reagimin e menjëhershëm të çdokujt që mundet të ndihmojë. Aktivistët e shpërndarë në terren kanë folur në lidhje me objektet për të cilat kanë më shumë nevojë personat e dëmtuar. Mësohet se nevojat më të mëdha janë për batanije, llapa gazi si dhe karrige portative.

Nga ana tjetër sugjerohet që ushqimet të cilat do të dergohen pranë tyre, të mos kenë nevojë për t’u ruajtur në kushte  frigoriferike. Mund të dërgoni ushqime si makarona, oriz, kafe- etj. Në çadra mendohet se do të krijohen dhe kushte për të gatuar.