Ndërron jetë gruaja më e vjetër në botë

Francesca Susano, gruaja që konsiderohej si gruaja më e vjetër në botë, vdiq në moshën 124-vjeçare. Francesca e cila thirrej nga të gjithë si “Nëna Lola” dhe lindi në Filipine më 11 shtator 1897.

Fakti që ajo ishte personi më i vjetër në botë është njohur edhe nga Rekordet Botërore Guinness.

I lindur në shtator 1897, Nëna Lola thuhet se ishte personi i fundit i mbijetuar në botë që lindi në shekullin e 19-të.