NASA: Agimi orbital mbi ishujt Filipine, esenca dhe bukuria e planetit tonë

Në faqen zyrtare të Nasa në Instagram, është publikuar një foto nga astronautët në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor.

Ky imazh  që ata kanë publikuar, kap esencën dhe bukurinë e planetit tonë delikat.

Këtu, rrezet e diellit bien mbi Detin Filipine, duke nxjerrë në pah retë dhe hijet e tyre gjatë një agimi orbital.

A nuk është një pamje e mrekullueshme?