Nami në Greqi/Shpallet gjendja e jashtëzakonshme

Greqia ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme, si pasojë e përmbytjeve në vend,

Sipas autoriteteve vendase, situata paraqitet dramatike, ndonëse ende nuk ka të dhëna për viktima.

Ndërsa thuhet se qytetet në brigjet lindore të Egjeut dhe në  rajoni i Halkidikisë janë izoluar tërësisht./ apel.media