Moti keq/ Kushtet e vështira atmosferike krijojnë vështirësi për lëvizjen e automjeteve

“Nën kushtet e vështira atmosferike, punojmë në të gjitha frontet për të përballuar dëmet e krijuara nga moti në akset nacionale.”:- shkruan Ministrja Belinda Balluku.

Moti i keq ka shkaktuar probleme në akset rrugore të veriut. Autoriteti Rrugor në gatishmëri me forca e mjete. Ka gurë në rrugë dhe bllokim të qarkullimit në disa akse nacionale.