Moti keq, ARRSH njofton/ Punohet pa ndërprerje në aksin Bajram Curri-Kam, për momentin, për efekt sigurie, është bllokuar qarkullimi

Në Rajonin Qendror dhe Jugor reshjet kanë pushuar
Në Rajonin Verior intensiteti i reshjeve ka rënë
Po punohet pa ndërprerje në aksin Bajram Curri-Kam, ku për momentin, për efekt sigurie, është bllokuar qarkullimi vetëm për mjetet e rënda dhe në aksin Qafë Mali-Fierzë po punohet me 3 fadroma dhe eskavatorë për ta kthyer në normalitet
🦺Në të gjitha akset e tjera qarkullimi kryhet pa probleme