Monika Lubonja mesazh paragjykuesve –Vetëm unë mund t’a gjykoj veten time!

Aktorja e mirenjohur e skenes shqiptare, Monika Lubonja, vjen me një mesazh për ndjekësit e saj në rrjetin social facebook.

Dikujt ajo i ka dedikuar një mesazh, si për tia ‘vënë kufirin tek thana’,ose mbase një mesazh në mbështetje të dikujt …

‘Vetëm unë mund ta gjykoj veten. Unë e njoh të shkuarën time; unë i di motivet e zgjedhjeve të mia; unë di çka kam brenda. Unë di sa kam vuajtur; unë e di sa i fortë dhe sa i brishtë mund të jem; unë dhe askush tjetër’.-shkruan ajo. /APEL.MEDIA