Mjeku italian Stefano Montanari: Një hero i gjallë në luftën kundër mashtrimit me COVID-19

Nga Dritan Kanapari

Krahas të tjerave, do tju tregoj shkurt disa deklarata të fundit të panjohura më parë në lidhje me dr. Montanarin…

Njeriu që e ka intervistuar së fundmi Montanarin është një sipërmarres i ri Italian që jeton prej vitesh në ishujt Kanarje te Spanjës, i cili ka 100 mije ndjekës në youtube dhe 50 mijë në fb dhe i premton donacione Montanarit per kërkimet e mëtutjeshme shkencore laborarorike të cilat kushtojnë 1800 €uro për çdo studim në mikroskop..

-Dr. Montanari ka shitur edhe shtëpinë e tij për të vazhduar kërkimet shkencore… (Gjigand)

-Pyetjes se “si të mbrohemi nga vaksinimi i detyruar që po sëmur pakthim shoqërinë” ai i përgjigjet: Duhen blerë kalkashnikovë në Afrikë se kushtojnë lirë dhe ti hysh mar (politikaneve)

Jo, ishte një shaka- shton ai. Italianët NUK DUHET TI JAPIN ME VOTË ASNJËRËS PREJ KËTYRE PARTIVE QË JANË NË PARLAMENT, por duhet të nxjerrin një klasë tjetër politike të cilat janë në garë se kush të punojë më keq!

-Profesionisti më kurajoz dhe më i famshëm në BE, djalin e tij e ka muzikant në ishujt Kanarje dhe ja dal pa punë se është mbyllur Teatri (djali i tij ka të njejrin oporrunitet me djalin tim që jam thjesht një emigrant. Kulmi i modestise)

-Vaksinat përveçse dëmtojnë, ato bien ndesh me religjonin musliman dhe atë kristian sepse përdoret YNDYRË DERRI, dhe procesi i abotdimit të FETUSIT në prodhimin e vaksinës.

-Nuk mund të duroj urdhërin kriminal te qeveridë që do ti vendosin fëmijëve MASKS me detyrim në shtator.

-Pët Covid-19, u injoria me dashje zëei i specialistëve, me kurat adeguate do te ishin shoëtuar mijra njerëz. Djegia e kufomave një krim i rëndë. Fshehje e provave. Duhet hetim!

-Në Argjentinë ka 20 vaksina të detyrueshme. Po nuk i bone, nuk merr dot as patentë e as kartë identiteti (e plot shërbime të tjera)

-Kemi mbrojtës nga vaksinat, me disa përbërës të algave, por jo 100% parandaluese…

– Big Farma, na ka penguar një kërkim shkencor mjaft të rëndësishëm mbi LUÇEMINË sepse duan që unë të mbyll gojën…

STEFANO MONTANARI: NJË HERO I GJALLE NË LUFTËN KUNDER MASHTRIMIT COVID-19Krahas të tjerave, do tju tregoj shkurt disa deklarata të fundit të panjohura më parë në lidhje me dr. Montanarin…Njeriu që e ka intervistuar së fundmi Montanarin është një sipërmarres i ri Italian që jeton prej vitesh në ishujt Kanarje te Spanjës, i cili ka 100 mije ndjekës në youtube dhe 50 mijë në fb dhe i premton donacione Montanarit per kërkimet e mëtutjeshme shkencore laborarorike të cilat kushtojnë 1800 €uro për çdo studim në mikroskop..-Dr. Montanari ka shitur edhe shtëpinë e tij për të vazhduar kërkimet shkencore… (Gjigand)-Pyetjes se "si të mbrohemi nga vaksinimi i detyruar që po sëmur pakthim shoqërinë" ai i përgjigjet: Duhen blerë kalkashnikovë në Afrikë se kushtojnë lirë dhe ti hysh mar (politikaneve)Jo, ishte një shaka- shton ai. Italianët NUK DUHET TI JAPIN ME VOTË ASNJËRËS PREJ KËTYRE PARTIVE QË JANË NË PARLAMENT, por duhet të nxjerrin një klasë tjetër politike të cilat janë në garë se kush të punojë më keq!-Profesionisti më kurajoz dhe më i famshëm në BE, djalin e tij e ka muzikant në ishujt Kanarje dhe ja dal pa punë se është mbyllur Teatri (djali i tij ka të njejrin oporrunitet me djalin tim që jam thjesht një emigrant. Kulmi i modestise)-Vaksinat përveçse dëmtojnë, ato bien ndesh me religjonin musliman dhe atë kristian sepse përdoret YNDYRË DERRI, dhe procesi i abotdimit të FETUSIT në prodhimin e vaksinës.-Nuk mund të duroj urdhërin kriminal te qeveridë që do ti vendosin fëmijëve MASKS me detyrim në shtator.-Pët Covid-19, u injoria me dashje zëei i specialistëve, me kurat adeguate do te ishin shoëtuar mijra njerëz. Djegia e kufomave një krim i rëndë. Fshehje e provave. Duhet hetim! -Në Argjentinë ka 20 vaksina të detyrueshme. Po nuk i bone, nuk merr dot as patentë e as kartë identiteti (e plot shërbime të tjera)-Kemi mbrojtës nga vaksinat, me disa përbërës të algave, por jo 100% parandaluese…- Big Farma, na ka penguar një kërkim shkencor mjaft të rëndësishëm mbi LUÇEMINË sepse duan që unë të mbyll gojën…

Gepostet von Dritan Kanapari am Samstag, 11. Juli 2020