Mjeku Edmond Driçi zbulon sekretin e shëndetit të mirë/ Baza e ushqyerjes së organizmave biologjik duhet të jenë energjia kozmike, e Diellit

Nje keshille praktike!

Njerezit te interesuar per nje shendet te mire si pasuria me e madhe e kesaj jete, interesohen, lexojne, degjojne shume rekomandime sidomos per menyren e ushqyerjes.
Jo rralle marrin rekomandime te listuara ne nje liste te madhe se çfare duhet dhe me çfare nuk duhet te ushqehen.
Ky eshte hapi i pare i stresit metabolik qe i shkaktoni vetes me pasoja qe nuk e kuptoni nga ju erdhen.
E para ushqimi shijohet dhe haet me sy dhe sistemohet ne organizem me mendje.
Ushqyerja eshte nje proces i lindur nga lakmia. Njeriu nuk ka lindur te jet konsumator. Dhe megjithate per te mbajtuar lidhje koherente me natyren dhe Universin, baza e ushqyerjes se organizmave biologjike duhet te jene; Energjia kozmike, e Diellit dhe ushqimet te cilat procesin e rritjes dhe zhvillimit e kane nepermjet fotosintezes.
Nepermjet frutave, perimeve, zarzavateve, dritherave dhe bimeve te ndryshme qe konsumohen si çajra, te cilat rriten me procesin e fotosintezes ne marrim biofotone dhe energji kozmike koherente me strukturen e organizmit tone.
Dhe me rendesi eshte qe baza ushqimore te jene ato produkte qe rriten ne habitatin ku jetojme. Çdo vaksine qe aplikohet nga i porsalindur deri te covidi famshem çekuilibrojne kete koherence midis Energjise kozmike dhe Energjise se trupave tane ( ne lidhje me kete me jane çensuruar intervista ne tv dhe shkrime ne fcb).

Ajo çfare ka me shume rendesi mbi gjithçka per mirembajtjen e shendetit eshte Qetesia e mendjes; teme e cila eshte jo e nderlikuar dhe e thjeshte ne trajtim por e veshtire ta praktikosh ne kete vullkan lakmie dhe epshi histerik qe po kalon njerezimi.
Kush e fiton qetesine e mendjes ai ka shendet te mire dhe jetgjatesi.
Jetoni natyrshem ushqehuni natyrshem, edhe pse koka ju eshte mbushur me formula dhe ekuacione se si duhet te ushqeheni dhe jetoni.
Mbajeni ne mendje diçka.!!
Edhe nqs nuk keni mundesi te beni mire, te pakten mos jini te demshem ndaj askujt dhe asgjeje. Kjo ju ben te jeni doktor i vetvetes dhe i njerezve qe ju rrethojne.!/ Përgatiti Apel.Media