Ministrja Kumbaro tur me ambasadorët ndërkombëtarë nëpër Shqipëri

Ministrja e Turizmit, Mirela Kumbaro së bashku me ambasadorët ndërkombëtarë në Shqipëri  kanë zhvilluar një tur nga Përmeti në Tepelenë.

Ministrja Kumbaro i ka shpjeguar ambasadores Kim procesin e bërjes së glikosë dhe më pas kanë realizuar disa foto në natyrën e bukur të Përmetit.

“Më në fund Përmet! Më në fund Tepelenë! Faleminderit Mirela Kumbaro që na tregove bukurinë e rajonit, shpjegove procesin e gliko-bërjes dhe rëndësinë e të ngrënit përsëri trahana,” shkruan ambasadorja Hastad në Facebook.

Foto/ Kumbaro me ambasadorët tur në Përmet, i shpjegon Kim si
Foto/ Kumbaro me ambasadorët tur në Përmet, i shpjegon Kim si